Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyhetsbrev 20 november 2009:

Hej mirakelvän! Här kommer ett kort nyhetsbrev som puffar för vår supportgrupp som börjar på söndag.

22 nov - 31 jan: 10-veckors supportgrupp

Efter höstens The Awakening-kurs ordnar vi en uppföljande supportmötesserie med 10 möten med Bill och Kristoffer som ledare. Supportgruppen är en fantastisk möjlighet att utforska, upptäcka och integrera det du påbörjade på kursen, tillsammans med andra.

Kristoffer skriver så här om gruppen:
"Att förändra sitt liv till det man vill kan vara tufft. Det finns så mycket trygghet i de vanor och mönster vi byggt upp genom åren, oavsett om det är hälsosamma eller destruktiva mönster. Det är så lätt att fortsätta i samma gamla spår. Ibland kan det kännas som att man är med i en film och inte har möjlighet att påverka alls. Att skapa varaktig förändring kräver att vissa förutsättningar är på plats.
     Den här gruppen erbjuder flera av de förutsättningar som behövs. Den ger dig chansen att förändra ditt liv utifrån det du upptäcker inom dig själv, i kontakten med andra. Men det kräver att du verkligen vill förändra ditt liv till det bättre! Den här gruppen är inte för alla, den är för dig som är redo att satsa det där lilla extra, som är beredd att ge dig själv 100% under 10 veckors tid för att få möta den kärlek och lycka som finns i ditt liv.
     Efter min första Clearmindkurs gick jag i två års tid på supportmöten som hjälpte mig att förändra mitt liv. Jag lärde känna bortglömda delar av mig själv igen och hittade hem till trygghet, kärleken och livet. Jag önskar er alla detsamma, därför håller jag dessa möten."

De första 5 mötena fördjupar vi oss i vår inre resa med hjälp av EKIM och Clearmind. Följande 5 möten jobbar vi bl a med Mål & Steg, för att med EKIM och Clearminds hjälp integrera kärleken och glädjen i vardagen.
Läs mer om vad vi gör på supportgruppen här.

Förkunskaper: Alla som tidigare gått en Awakening-kurs är välkomna till denna grupp.
Föranmälan krävs, senast 21 november.

Tid: Söndagar kl 17:30-20:30 + fika
Plats: Stilla Rum, Kungstensgatan 49
Ledare: Kristoffer och Bill
Pris: 100 kr inkl. fika eller 800 kr för hela perioden

Anmäl dig via vårt kontaktformulär eller till kristoffer@clearmind.se. Ring Kristoffer på 070-795 2297 om du har några frågor.

Studiecirklar

Våra studiecirklar är till för dig som vill läsa "En kurs i mirakler" (EKIM) tillsammans med andra. Vi träffas två gånger i veckan, med "drop-in": kom när du vill, en gång, eller alla. Våra cirkelledare hälsar att det går bra att komma "mitt i en säsong".

Läs mer om våra studiecirklar här
Kontakta Bill på bill@clearmind.se för att anmäla ditt intresse.

Bli medlem i Clearmind Sweden!

Vår medlemsavgift är 100kr/år och betalas per kalenderår. Som medlem får du rabatt på våra workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM. Du som vill bli medlem eller förnya ditt medlemskap betalar 100 kr till PlusGirokonto 199 74 75-7. Var noga med att skriva ditt namn och e-post adress på inbetalningen så att vi vet vem du är.

Ha det gott i vintersolen och hoppas vi ses!
Varma hälsningar, Kristoffer


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev, eller säga upp din prenumeration?

Gå till www.clearmind.se och skriv in din epostadress nere i vänstra hörnet. Vårt nyhetsbrev informerar om våra aktiviteter och kommer ca 10 gånger per år.

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.