Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyhetsbrev 3 oktober 2008:

Hej mirakelvän! Här kommer senaste nytt från oss i Clearmind Sweden: På söndag hålls höstens sista öppna supportmöte, på måndag har vi introduktionskväll. Nästa helg går workshopen The Awakening av stapeln, därefter följer 10 veckors supportgrupp. Välkommen!

Mån 6 okt: Introduktionskväll

På måndag är du välkommen att träffa oss i Clearmind, höra mer om En Kurs i Mirakler och om oss och vad vi gör. Om du funderat på att gå The Awakening eller bara vill veta mer är detta ett bra tillfälle. Ta gärna med en vän. Vi träffas kl 19-21 på Stilla Rum, Kungstensgatan 49. Gratis inträde. Anmäl ditt intresse via vårt kontaktformulär.

Upplevelsebaserad workshop: The Awakening 10-12 oktober

OBS: Vi har i skrivande stund 6 platser kvar på kursen.

Med Caroline Cole från Clearmind London

Nu är den äntligen här igen: vår grundkurs The Awakening! Har du någonsin funderat över hur du blev den du är just nu? Kursen består av tre dagars avskalande av alla saker som håller det bästa i ditt liv på avstånd, en titt på vad skalet består av och hur det uppstod. Du kommer att upptäcka att det finns ett alternativ till ett liv som ibland kan upplevas vara fyllt av smärta, ilska och lidande - nämligen ett liv fyllt av kärlek, glädje och mening.

Kursen är en lekfull, kraftgivande, process-orienterad helg där vi släpper taget om tankesystem baserade på rädsla och återupprättar vår sanna självbild utifrån principerna i EKIM. Caroline leder kursen med kunskap, erfarenhet, omtanke och humor. (Ronnie Purslow kommer inte pga sjukdom)
Läs mer om The Awakening här
Läs mer om Caroline här

Tid: 10 oktober kl 15:30 - 12 oktober kl 19
Plats: SISB, Tegnérgatan 24, (T) Rådmansgatan
Pris: 3 500 kr, 2 000 kr om du gått kursen tidigare.

Anmäl dig genom att Betala in 500 kr till vårt PlusGirokonto 199 74 75-7
Ange ditt namn och epostadress som meddelande, så vi vet vem anmälan är från.

Om du har frågor, kontakta Kristoffer på 070-795 2297.

19 okt - 21 dec: 10-veckors supportgrupp

Efter höstens The Awakening-kurs ordnar vi en uppföljande supportmötesserie med 10 möten. Alla som tidigare gått en Awakening-kurs är välkomna till denna grupp. Vi jobbar bl a med Mål & Steg för att se hur EKIM och Clearmind kan hjälpa oss att hitta tillbaks till kärleken i vardagen. Mer info om dessa möten kommer nästa vecka.

Bli medlem i Clearmind Sweden!

Vår medlemsavgift är 100kr/år och betalas per kalenderår. Som medlem får du rabatt på våra workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM. Du som vill bli medlem eller förnya ditt medlemskap betalar 100 kr till PlusGirokonto 199 74 75-7. Var noga med att skriva ditt namn och e-post adress på inbetalningen så att vi vet vem du är.

Ha det gott i höstsolen och hoppas vi ses!
Kristoffer, Olga och Frida


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev, eller säga upp din prenumeration?

Gå till www.clearmind.se och skriv in din epostadress nere i vänstra hörnet. Vårt nyhetsbrev informerar om våra aktiviteter och kommer ca 10 gånger per år.

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.