Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyhetsbrev 14 mars 2008: Ny styrelse och rätt datum

Hej mirakelvän! Här kommer senaste nytt från oss i Clearmind Sweden.

Årsmöte och ny styrelse

Den 28 februari träffades en grupp medlemmar för att i vederbörlig ordning hålla årlig föreningsstämma. Under årsmötet fick Clearmind en ny styrelse som består av Kristoffer Alpsjö, Olga Karlsson och Frida Liljevall. Styrelsen är de som tar alla formella beslut och agerar "spindel i nätet" men det finns alltid plats för fler: vill du vara verksam inom Clearmind är du alltid välkommen att höra av dig. Den nya styrelsen vill med oändlig värme och kärlek tacka Bill Eneqvist som lämnar ordförandeposten för hans fantastiska insatser under åren. Bill fortsätter som aktiv i föreningen som ledare av studiecirklarna samt som kassör (det vill vi också tacka för! :o)

Du hittar protokollet från årsmötet här, eller på vår hemsida, högst uppe i högra hörnet.

Rättelse av datum för Caroline Coles föredrag

I tidigare nyhetsbrev skrev vi att Caroline Cole föreläser den 17 mars: detta är fel. Rätt datum är 17 april och inget annat, alltså dagen innan workshopen the Awakening börjar.

Våra övriga aktiviteter i vår

Våra öppna supportmöten hålls varje söndag fram till nästa the Awakening 18-20 april. Mötena är öppna för alla som är intresserade av En Kurs i Mirakler, personlig utveckling, Clearmind, The Awakening, eller helt enkelt bara känner för att kolla vad som händer på ett supportmöte. Kostnad: 60 kr, inkl. fika. Anmälningar sker senast fredag 23:55 till Fridas e-post, frida@dagrid.net eller 0739-134867.

Våra studiecirklar hålls två gånger i veckan och är öppna för dig som vill läsa En Kurs i Mirakler (EKIM) tillsammans med andra. Du är såklart bra att komma flera gånger i rad men "drop-in" går också bra. Kontakta Bill på bill@clearmind.se för att anmäla ditt intresse.

Manskursen Men and Miracles (M&M) hålls på sydvästra Irland 28-30 april, paralellt med kvinnokursen Drawing Down the Moon (DDM). DDM är fulltecknad men det finns fortfarande platser på M&M! Kontakta Valerie Ward på wardvalerie@eircom.net för att få veta mer. Kurserna är fortsättningskurser så du skall ha gått kursen the Awakening för att få gå M&M.

Bli medlem i Clearmind Sweden! Vår medlemsavgift är 100kr/år och betalas per kalenderår. Som medlem får du rabatt på våra workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM. Du som vill bli medlem eller förnya ditt medlemskap betalar 100 kr till PlusGirokonto 199 74 75-7. Var noga med att skriva ditt namn och e-post adress på inbetalningen så att vi vet vem du är.

Ha det gott i vårsolen och hoppas vi ses!
Kristoffer, Olga och Frida

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.