Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyhetsbrev 21 februari 2008

Hej mirakelvän!
Här kommer senaste nytt från oss på Clearmind Sweden.

Årsmöte den 28 februari

Det är dags för oss att sammanfatta året som gått och planera för framtiden. Var med och påverka genom att komma till föreningens årsmöte! Vi bjuder på fralla och kaffe/te. OBS: vi har en vakans i styrgruppen, så vill du vara med och konkret leda vårt arbete under året: här har du en fantastisk möjlighet.

Du hittar agendan, verksamhetsberättelsen och övrig dokumentation för mötet på vår hemsida, www.clearmind.se.

Årsmötet äger rum torsdagen den 28 februari kl 18 på Danderydsgatan 11 i Stockholm. Anmäl dig här (så att vi har fika till alla) eller till bill@clearmind.se.

Ny supportmötesserie startar 2 mars

Söndagen den 2 mars kör vi igång med supportmötena igen. Denna gång ser upplägget lite annorlunda ut: vi har 6 möten på raken fram till nästa the Awakening med fullt commitment. Detta innebär att du som anmäler dig förbinder dig till att komma på alla möten.

Vi önskar att du ska få ut så mycket som möjligt av våra supportmöten. För att åstadkomma detta har vi valt att fortsätta med "stängda" möten, ett tydligt mål för hela perioden och ett specifikt tema inför varje möte. Detta för att du ska kunna känna dig trygg och få möjlighet att utvecklas i din personliga takt med fullt stöd av dig själv, ledaren och de andra i gruppen.

Vågar du hänge dig i sex veckor åt din själ och dess önskningar?
Vågar du ägna två månader åt att effektivt bryta gamla mönster och komma närmare ditt livsmål?
Vågar du ge dig själv två månader av ditt liv för att bli friare i dina val och mer öppen för den kärleken som väntar i ditt hjärta?
Då kanske Clearminds supportmöten är för dig!

Ring Frida om du har frågor eller för att anmäla dig, tel 08-6152787, eller maila till frida@clearmind.se

För att vi ska kunna ha denna grupp krävs det minst 5 deltagare. OSA därför senast den 24 februari om du vill vara med.

Period: 2 mars tom 13 april (med uppehåll för påskdagen 23 mars)
Tid: kl 17.30-21.00
Huvudledare: Frida
Plats: Tjustgatan 6, 4tr, på Söder.
Kostnad: 60 kr per möte (fika inkluderad)
OSA per telefon senast lördag kväll om du är sjuk och inte kan komma på mötet.
Skulle vi av någon anledning vara tvungen att ändra plats eller ledare för något möte kommer du att få ett mail om detta.

Föredrag med Bill Enequist 6 mars

Nu kommer det utlovade föredraget "Hur du kan använda psykosyntes i ditt möte med egot". Psykosyntes är en skola inom den transpersonella psykologin som har som syfte att identifiera de hinder som blockerar oss från att vara "här och nu" och i kontakt med Självets uttryck genom 'jaget'. Låter detta bekant för oss som EKIM-elever? Det finns stora likheter mellan psykosyntes och EKIM, och under kvällen kommer Bill Eneqvist att berätta och bjuda på övningar som hjälper oss identifiera egot och dess olika strategier.

Föredraget äger rum torsdagen den 6 mars kl 19 på MötesRum, Luntmakargatan 52. Kostnad 80 kr (50 kr för medlemmar). Anmäl dig här (för att få portkoder) till bill@clearmind.se

Föredrag med Caroline Cole 17 april

Inför kursen The Awakening håller Caroline Cole, en av kursledarna från Clearmind London, föredrag på ämnet "Giving it away to gain the world". Caroline har studerat EKIM sedan 1980-talet och har en gåva för att förmedla dess budskap på ett kärleksfullt, personligt och humoristiskt sätt. Läs mer om Caroline Cole här.

Föredraget äger rum torsdagen den 17 mars kl 19 på MötesRum, Luntmakargatan 52. Kostnad 80 kr (50 kr för medlemmar). Anmäl dig här (för att få portkoder) till bill@clearmind.se.

Kursen the Awakening i Stockholm 18-20 april

Så var det dags igen! the Awakening erbjuder dig möjligheten att under en helg fokusera på dig själv och dina upplevda begränsningar. Vad är det som ditt ego hävdar är sant om dig och som håller dig tillbaka? Vad är det som stör din förmåga att möta människorna i din omgivning med endast kärlek? Hur undanhåller du upplevelsen av glädje, frid och kärlek... från dig själv? Dessa är frågor som du ges möjlighet att utforska när EKIM möter upplevelsebaserad psykologi i the Awakening.

Helgkursen (fredag eftermiddag/kväll, heldag lördag och söndag) kostar 3.000 kr (2.500 kr för medlemmar, 1.500 kr om du har gått den tidigare) och hålls på engelska. Efter kursen kommer samma grupp under 10 möten arbeta målinriktat för att få stöd i att fortsätta utforska och etablera sina insikter från kursen. Anmäl dig här eller till bill@clearmind.se. Läs mer »

Drawing Down the Moon (DDM) & Men & Miracles (MM), Irland 28-30 mars

Äntligen kommer dessa parallellkurser tillbaka till Europa! DDM är en kraftfull, transformerande kurs utvecklad för att hjälpa dig som är kvinna att uppleva din sanna essens. Den erbjuder dig en möjlighet att ompröva vad det verkligen betyder att vara en inspirerad kvinna med gudomlig passion och syfte. MM hjälper dig som är man att återupptäcka vem du verkligen är och att omdefiniera vad det innebär att vara en man i dagens värld.

Du kan läsa mer om kurserna på www.clearmind.com/ddm.cfm respektive www.clearmind.com/mm.cfm (på engelska). Kurserna hålls på Irlands västkust, nära Cork, 28-30 mars 2008. I skrivande stund är DDM full men det finns fortfarande några platser kvar på MM.

Du är som alltid välkommen med dina förslag och frågor till info@clearmind.se.


Väl mött i vårsolen! :)
Bill, Karin, Frida, Ola, Eva & Kristoffer

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.