Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyhetsbrev 13 augusti 2007

Hej!

Så här mitt i sommarvärmen passar vi på att berätta om allt som är på gång till hösten!

Föredrag

Vi startar upp en serie inspirerande föredrag som du kan lyssna på och som ger dig verktyg du kan använda i din vardag. Vi visar inspelade föredrag med Duane & Catherine O’Kane blandat med talare från Clearmind och andra grupper. I början på augusti kan du gå in på vår hemsida, www.clearmind.se, och se vad som planeras. Första föredragskvällen är 23 augusti kl 18 och kommer att visa dvd:n ”If You Want It, You Can’t Have It”. Föranmälan (för att få koder) till bill@clearmind.se.

Studiecirkel

Vill du läsa EKIM tillsammans med andra? Sedan september i fjol läser en grupp EKIM och intresset är stort för att starta ännu en grupp - så nu kommer den. Om du vill vara med, kontakta Bill på bill@clearmind.se. Den nya studiecirkeln kommer att träffas tisdagar kl 18 och första mötet är den 4 september.

Nästa ’Awakening

Känner du någon som du känner skulle få stöd av att gå 'The Awakening'? Vill du själv på en påfyllnad och påminnelse längs din personliga utvecklingsresa? Har du själv kanske ännu inte upplevt en ’Awakening’?! Oavsett om du studerat EKIM i flera år eller aldrig hört talas om den, så kommer du under kursens gång sannolikt att uppnå nya nivåer i dig själv på din väg att upptäcka vem du är. Har du någonsin funderat över hur du blev den du är just nu? Har du allt som du vill i ditt liv och om inte - varför är det så? Kanske kämpar du i dina relationer eller för att hitta ett liv och en karriär som känns meningsfull. Helgkursen (fredag eftermiddag/kväll, heldag lördag och söndag) kostar denna gång 3.000 kr (2.500 kr för medlemmar, 1.500 kr om du har gått den tidigare) och hålls på engelska. Nästa kurs äger rum 19-21 oktober 2007. Efter kursen kommer samma grupp under 10 möten arbeta målinriktat för att få stöd i att fortsätta utforska och etablera sina insikter från kursen.

Supportmöten

Du som redan gått ’The Awakening’ är välkommen till ännu en serie med supportmöten, där vi med Clearminds perspektiv på EKIM tillsammans utforskar, upplever och utmanar våra mönster och vanor i ett lekfullt, kärleksfullt och kreativt möte.

Syftet med våra möten är att tillsammans komma ihåg sanningen om oss själva, genom att skifta från ett rädslobaserat till ett kärleksbaserat synsätt på oss själva och vår omvärld. Våra möten ger plats åt det som kanske inte brukar få plats i din vardag. Det finns utrymme för individuell delning, samt möjlighet till processarbete både i grupp och individuellt.

Fram till nästa ’Awakening’-kurs den 19-21 oktober behövs endast föranmälan per gång, du behöver alltså inte binda upp dig till hela mötesserien.

  • Tid: Söndag kl 18-21
  • Period: 19 aug - 14 okt
  • Plats: Varierar. 19 aug ses vi på på Gullmarsvägen 11, 4tr, Alpsjö på dörren.
  • Ledare: Kristoffer Alpsjö (kan variera)
  • Pengar: Varje möte kostar 50 kr som inkluderar fika.
  • Anmäl dig till mig, 070-795 22 97, senast kl 12 på lördagen.
  • Har vi för få anmälda ställs mötet in, du underättas i så fall via sms på lördagen strax efter 12.
  • När du anmäler dig, berätta gärna om du har något du vill ge plats åt under mötet.

Drawing Down the Moon (DDM) /
Men & Miracles (MM)

Äntligen kommer dessa parallellkurser tillbaka till Europa! DDM är en kraftfull, transformerande kurs utvecklad för att hjälpa dig som är kvinna att uppleva din sanna essens. Den erbjuder dig en möjlighet att ompröva vad det verkligen betyder att vara en inspirerad kvinna med gudomlig passion och syfte. MIM hjälper dig som är man att återupptäcka vem du verkligen är och att omdefiniera vad det innebär att vara en man i dagens värld. Du kan läsa mer om kurserna på www.clearmind.com/ddm.cfm respektive www.clearmind.com/mm.cfm (på engelska). Kurserna kommer preliminärt att hållas på Irland 28-30 mars 2008.

Du är som alltid välkommen med dina förslag och frågor till info@clearmind.se. Vi önskar dig en fortsatt härlig sommar!

Varma hälsningar,
Bill, Karin & Kristoffer

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.