Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Clearmind Sweden nyhetsbrev, 2007-01

Hej Mirakelvän!

Vi hoppas att du har börjat 2007 på ett härligt sätt. Vi har några aktiviteter på gång under våren och vill så gärna berätta. Förhoppningsvis ses vi snart. :)

23-25 MARS: THE AWAKENING

Som vi berättat tidigare så går nästa Awakening den 23-25 mars med start kl 14 på fredagen. Denna gång blir det Sverigepremiär för det energi- och kärleksfyllda teamet Caroline Cole och Ronnie Purslow från Clearmind UK! Helgen är en fantastisk chans att möta dig själv på djupet och få stöd i att släppa det som hindrar dig från att ta nästa steg i ditt liv. Vi har ändrat priset inför vårens kurs: 2.500 kr ordinarie pris, 2.000 kr för medlemmar (medlemskap kostar 100 kr...) och 1.000 kr för medlemmar som tidigare gått kursen och vill gå igen. Mer info hittar du på www.clearmind.se.

FÖRANMÄLAN per e-post till Bill, bill@clearmind.se, senast onsdag den 21 mars kl 18.

Det går också bra att mejla frågor till Bill.

11 MARS kl 10-18: ASSISTANTS' TRAINING

Vill du vara med och assistera på kommande Awakening? Då vill vi att du först går vår utbildning för assistenter. Utbildningen är uppdaterad, så även om du gått den tidigare kan det vara dags att fräscha upp färdigheterna. Du är självklart välkommen att vara med även om du inte kommer att assistera just vid denna Awakening. Det enda kravet är att du tidigare gått en av våra kurser. Kostnaden för hela dagen är 700 kr (lunch ingår ej i kostnaden).

FÖRANMÄLAN per e-post till Bill, bill@clearmind.se, senast torsdag den 8 mars kl 18.

ÅRSAVGIFTEN FÖR 2007

Clearmind Sweden är en ideell förening vars syfte är att sprida kärlek i vår omgivning genom att undervisa, lära och leva En kurs i miraklers principer. Vi hoppas att du vill vara med och stödja oss genom att bli medlem! Medlemskapet kostar endast 100 kr per kalenderår och ger dig en mängd rabatter under året. Bland annat sparar du 400 kr på vårens Awakening! Du betalar också mindre t ex på våra föredragskvällar och vid köp av EKIM (kostar endast 300 kr för medlemmar).

Du blir medlem genom att sätta in 100 kr på PlusGirokonto 199 74 75-7.
Vänligen uppge ditt namn och e-postadress på inbetalningen.

FILMKVÄLLAR

Vi fortsätter med våra filmkvällar under våren. De kommer att bli mer spontana och hemma hos någon! Så kolla regelbundet kalendern på www.clearmind.se/?id=kalendarium för att se var och när nästa film är på gång.

Intresseanmälan och filmtips skickas till kristoffer@clearmind.se

Varma hälsningar,
Bill

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.