Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs tidigare nyhetsbrev

Om nyhetsbreven »
Nyhets-arkivet »

Translate this page

Clearmind på Facebook!

Facebook logo

Website design:
Bruce E. Skipper,
Radical Communications
Website editor:
Kristoffer Alpsjö


Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Ny e-grupp för oss Clearmind-vänner

Hej Clearmind-vän!

Det har hunnit bli september och en spännande höst med aktiviteter drar igång! Kursen the Awakening planeras till oktober i Stockholm och en bit bort arrangeras the Awakening i London, Liverpool och Dublin under hösten. Vi startar även en serie supportmöten från nästa vecka, mer information om dessa och andra aktiviteter kommer inom kort från oss.

Vi vill med detta mail välkomna dig som prenumererar på vårt nyhtesbrev till vår e-grupp Clearmind Café. En e-grupp är en epostlista där allt som skickas till listan når alla som är med på listan. Syftet med denna e-grupp är att skapa glädjefull kontakt mellan oss som är intresserade av En Kurs i Mirakler och Clearmind.

Vad händer på e-gruppen "café"?

Här kan du prata om vad du vill allt som är EKIM-relaterat på något sätt - och det är fritt fram för högst personliga uttryck: skicka ditt bästa biotips, skryt om den mirakulöst goda pastasåsen du kokade häromkvällen, finurla på filosofi eller politik, mejla ett gudomligt dåligt skämt, bjud på födelsedagskaffe, posta flyers till en ryslig teaterpjäs eller en helig yogahelg på Öland – allt gott är tillåtet, precis som på ett riktigt mysigt café, fullt med likasinnade. Kom ihåg att allt du mejlar till listan når alla - även när du svarar på ett inlägg! :o)

Vad är speciellt med denna e-grupp?

Denna e-grupp drivs med ett "En Kurs i Mirakler"-perspektiv, liksom övriga aktiviteter inom Clearmind Sverige. Det betyder att vi försöker praktisera det som kursen lär, på det sätt som Clearmind lär ut. Café är en möjlighet till vardaglig kontakt med likasinnade, i viss mån bortom tid och rum. Vi driver även andra e-grupper där vi jobbar mer målmedvetet på olika sätt, både teoretiskt och praktiskt. För att deltaga i dessa e-grupper behöver du dock vara medlem och ha gått grundkursen the Awakening.

Kostar det något att vara med i Café?

Medlemskap i denna e-grupp kräver inte medlemskap i Clearmind Sweden. Vill du bli medlem, mejla nirati@clearmind.se.

Det här låter hur bra som helst! Är jag redan med?

Nej inte ännu - men du registreras automatiskt inom ett par dagar. Du kommer att få ett välkomstmeddelande som beskriver hur du gör för att skicka till listan.

Jag vill inte vara med, eller jag vill avregistrera min gamla epostadress - hur gör jag?

Inga problem: Mejla kristoffer@alpsjo.se, eller avregistrera din epostadress genom att skriva 2 ord: unsubscribe cafe i ett för övrigt tomt epostbrev till imailsrv@clearmind.se.


Varma hösthälsningar från London,
Kristoffer :o)

ShareThis


Upp

Prenumerera på Clearminds nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas till din epostadress ca 10 gånger per år.
Läs mer eller läs våra tidigare nyhetsbrev.